Opt calităţi căutate de angajatori pe piaţa muncii

Un angajat priceput este un angajat care deţine o trăsatură, un talent sau abilitate ce îl ajută să se evidentieze şi să îşi desfăşoare activitatea în mod natural şi eficient. Pentru a fi priceput într-o meserie nu este neaparat nevoie să fi terminat o facultate. Un angajat priceput poate la fel de bine să fi terminat numai o şcoală profesională sau să îşi fi dobândit trăsăturile în timp, pe parcursul practicării unui job, potrivit site-ului Incont.ro.

116 afișări
Imaginea articolului Opt calităţi căutate de angajatori pe piaţa muncii

Opt calităţi căutate de angajatori pe piaţa muncii (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Situaţia economică actuală, creşterea şomajului şi scăderea veniturilor populaţiei aduc în prim plan problema păstrării locului de muncă, ce devine principala preocupare a angajaţilor ameninţaţi cu posibilitatea unor scăderi salariale sau a disponibilizării. În acest context, apare necesitatea identificării acelor trasaturi şi abilităţi care să îi asigure succesul oricărui angajat.

Citeşte mai multe despre calităţile căutate de angajatori pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici