Opt răniţi şi un mort într-un accident rutier, în judeţul Arad (Video)

Opt persoane au fost rănite şi una a decedat, vineri, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 79, în judeţul Arad, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un tir.

897 afișări
Imaginea articolului Opt răniţi şi un mort într-un accident rutier, în judeţul Arad (Video)

Opt răniţi şi un mort într-un accident rutier, în judeţul Arad (Imagine: stirileprotv.ro)

Unul din cei nouă răniţi internaţi în urma accidentului a murit la Spitalul Clinic Judeţean Arad din cauza leziunilor interne suferite, alţi trei pasageri din microbuz fiind în stare critică.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad, dr. Monica Puticiu, a declarat că un bărbat a murit la spital din cauza leziunilor interne foarte grave, iar alţi trei pasageri sunt la secţia de terapie intensivă, fiind în stare critică.

Conform sursei citate, ambulanţele au adus la spital nouă victime ale accidentului, starea celorlalte cinci persoane fiind stabilă.

În ceea ce priveşte cauzele accidentului, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, subcomisarul Camelia Tuduce, a declarat că în urma cercetărilor preliminare s-a stabilit vinovăţia şoferului tir-ului.

"Poliţiştii de la faţa locului au stabilit că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum alunecos şi ploaie şoferul tir-ului a pierdut controlul vehiculului şi a intrat cu remorca în balans, izbind microbuzul în care se aflau nouă persoane", a declarat Tuduce.

Aceasta a precizat că traficul a fost reluat pe un singur fir, alternativ, după încheierea cercetărilor, circulaţia va fi reluată total, după degajarea drumului.

Nouă persoane au fost rănite, vineri, după ce mirobuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un tir, accidentul petrecându-se pe DN 79, în judeţul Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, subcomisar Camelia Tuduce, patru dintre răniţi au avut nevoie să fie descarceraţi.

Traficul pe DN 79, respectiv şoseaua Arad-Oradea, a fost blocat pe ambele sensuri în zona accidentului.

Video Ştirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici