Opt şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe A1 au rămas fără permis

Opt persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe A1 au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistate de poliţişti în urma unei acţiuni pe A1.

792 afișări
Imaginea articolului Opt şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe A1 au rămas fără permis

Opt şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe A1 au rămas fără permis

"Poliţiştii au depistat un cetăţean italian, de 29 de ani, din Torino, care conducea un autoturism, la kilometrul 550 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, cu viteza de 188 km/h. Un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat de poliţişti, la kilometrul 548, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 183 km/h. La kilometrul 453 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, poliţiştii au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Germania, care conducea autoturismul cu viteza de 189 km/h. Poliţiştii au depistat, pe tronsonul Bucureşti- Râmnicu Vâlcea al autostrăzii A1, la kilometrul 73, un bărbat, de 50 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h", transmite Poliţia Română.

De asemenea, la kilometrul 487 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac un bărbat conducea cu viteza de 197 km/h, iar un altul, la kilometrul 469 al conducea cu 194 km/h. Pe acelaşi tronson, un bărbat din Lugoj a rămas fără permis, după ce a condus cu 188 km/h.

"Poliţiştii au depistat, la kilometrul 66 al autostrăzii A1 Bucureşti – Râmnicu – Vâlcea, o femeie, de 33 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, care conducea un autoturism cu viteza de 192 km/h şi au sancţionat-o cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i totodată reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici