Oraşul Galaţi intră în scenariul verde. Rata de infectare a scăzut sub 1,5 la mie

Oraşul Galaţi intră din noaptea de duminică spre luni în scenariul verde, după ce rata de infectare a scăzut sub 1,5 la mie.

6917 afișări
Imaginea articolului Oraşul Galaţi intră în scenariul verde. Rata de infectare a scăzut sub 1,5 la mie

Oraşul Galaţi intră în scenariul verde. Rata de infectare a scăzut sub 1,5 la mie

Restaurantele, cafenelele şi sălile de cinema vor fi deschise la jumătate din capacitate. Masca de protecţie rămâne obligatorie în toate spaţiile închise şi deschise şi sunt menţinute restricţiile de circulaţie între orele 23.00 şi 5.00.

Sunt interzise nunţile, botezurile şi aniversările.

Măsura intră în vigoare de la miezul nopţii în oraşul Galaţi, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5 / 1.000 de locuitori.

În schimb, măsurile se înăspresc de la aceeaşi dată în localităţile Independenţa şi Smârdan din judeţul Galaţi, unde incidenţa este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori. Înăsprirea este prevăzută pentru două săptămâni.

Rata de infectare în judeţul Galaţi a ajuns duminică la 0,97, cu 40 de noi infectări în ultimele 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici