Orban: Circulaţia pe Aeroportul Băneasa va fi perturbată în perioada summit-ului NATO

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a susţinut că în perioada summit-ului NATO de la Bucureşti - unde sunt aşteptaţi 26 de şefi de stat - circulaţia pe Aeroportul Băneasa va fi perturbată, întrucât "zborurile civile şi comerciale vor fi închise".

2 afișări
Imaginea articolului Orban: Circulaţia pe Aeroportul Băneasa va fi perturbată în perioada summit-ului NATO

Orban: Circulaţia pe Aeroportul Băneasa va fi perturbată în perioada summit-ului NATO

Potrivit ministrului Orban, operatorii aerieni de pe Aeroportul Băneasa vor replanifica zborurile, după ce va fi stabilit şi comunicat programul de zbor al oficialilor ţărilor aliate, care participă la cel mai mare summit NATO din Bucureşti.

"Vom avea întâlniri şi vom stabili măsurile care se impun", a spus Ludovic Orban, după întâlnirea pe care a avut-o, miercuri, cu operatorii aerieni de pe Aeroportul Băneasa.

Summit-ul NATO, unul dintre cele mai mari evenimente politice, va reuni la Bucureşti, în perioada 2-4 aprilie, 26 de lideri ai ţărilor aliate, în centrul de conferinţe al Palatului Parlamentului.

Echipa de planificare a task force-ului din cadrul Secretariatului Internaţional al NATO, care se ocupă de pregătirile evenimetului, a efectuat deja câteva vizite la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici