Orban, despre decizia MT: E jenant, o reacţie copilărească

Preşedintele comisiei de anchetă în cazul Elenei Udrea, deputatul PNL Ludovic Orban, consideră că ministrul Turismului se războieşte cu el prin Biroul de presă al ministerului, calificând drept "jenantă" şi "copilărească" reacţia MT, care a anunţat că a hotărât să facă plângere penală împotriva sa.

15 afișări
Imaginea articolului Orban, despre decizia MT: E jenant, o reacţie copilărească

Orban, despre decizia MT: E jenant, o reacţie copilărească (Imagine: Mediafax Foto)

"Doamna Udrea se războieşte cu mine prin Biroul de presă. Este jenant şi nu pot să o iau decât ca pe o reacţie copilărească şi ca pe o reacţie a unui om care este încolţit şi nu-şi asumă răspunderea unui astfel de demers", a declarat Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX, referitor la faptul că Ministerul Turismului a anunţat că a decis să formuleze o plângere penală la adresa preşedintelui comisiei parlamentare de anchetă pe motiv că acesta ar fi săvârşit infracţiunile de calomnie şi abuz în serviciu.

Potrivit lui Orban, comisia parlamentară de anchetă îşi desfăşoară activitatea şi va cerceta în continuare toate procedurile şi documentele pentru a vedea dacă sumele alocate ministerului s-au cheltuit în conformitate cu legea.

Referitor la concluziile pe care le-a prezentat, joi, după audierile din comisie, Ludovic Orban a spus că există concluzii preliminare şi că membrii comisiei îşi pot formula puncte de vedere, el arătându-se din nou nemulţumit de faptul că Ministerul Turismului nu a pus la dispoziţia comisiei toate documentele solicitate de aceasta.

"Eu am solicitat celor doi reprezentanţi ai Ministerului Turismului să spună în ce bază legală au fost făcute aceste cheltuieli de publicitate şi ei nu au fost în stare să indice niciun articol de lege", a spus Orban, în legătură cu afirmaţia privind absenţa bazei legale pentru cheltuielile de publicitate ale ministerului.

Ministerul Turismului (MT) a anunţat, joi seară, că va face o plângere penală împotriva deputatului PNL Ludovic Orban, preşedintele comisiei de anchetă în cazul Elenei Udrea, pentru calomnie şi abuz în serviciu, în urma declaraţiei acestuia că toate cheltuielile de publicitate încheiate de minister nu au avut bază legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici