Orban: Foarte mulţi oameni politici neagă pericolul Covid şi instigă la nerespectarea regulilor

Foarte mulţi lideri politici neagă de luni de zile pericolul şi instigă populaţia la nerespectarea regulilor, a spus, joi, premierul Ludovic Orban. El le-a cerut miniştrilor să mobilizeze instituţiile din subordine să controleze respectarea regulilor în contextul Covid.

364 afișări
Imaginea articolului Orban: Foarte mulţi oameni politici neagă pericolul Covid şi instigă la nerespectarea regulilor

Orban: Foarte mulţi oameni politici neagă pericolul Covid şi instigă la nerespectarea regulilor

Numărul persoanelor diagnosticate cu Covid trebuie să reprezezinte un semnal de alarmă şi să ne determine la o mobilizare suplimentară. Ne confruntăm cu un mediul politic în care foarte mulţi lideri politici de luni de zile neagă pericolul şi instigă populaţia la nerespectarea regulilor şi iniţiază, alături de instituţii aflate în slujba lor, nu a cetăţeanului, tot felul de demersuri”, a spus Ludovic Orban la începutul şedinţei de guvern.

El le-a cerut miniştrilor să mobilizeze instituţiile din subordine să controleze respectarea regulilor în contextul Covid.

Toţi miniştri care aveţi în subordine instituţii care au competenţa legală de a controla respactarea regulilor să le mobilizaţi. Respectarea regulilor în toate spaţiile publice trebuie respectate. Inspecţia Muncii trebuie să fie pe teren. De asemenea, Poliţia trebuie să susţină controalele. Regulile sunt absolut necesare în transportul public. Trebuie verificată respectarea regulilor în spaţii publice”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici