Orban nu vrea ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna

Ministrul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, în timpul unei vizite în Bistriţa-Năsăud, că nu este de acord ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu în timpul iernii, cum a anunţat recent secretarul de stat Tanczos Barna.

2 afișări
Imaginea articolului Orban nu vrea ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna

Orban nu vrea ca Pasul Tihuţa să fie închis traficului greu iarna

„În ceea ce mă priveşte, nu sunt de acord cu această soluţie şi trebuie argumente foarte solide ca să fiu convins. Sunt pure speculaţii”, a spus Orban, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul a declarat că va face o vizită pe DN 17 în judeţul Suceava după 1 decembrie şi va sta de vorbă cu constructorii.

"Am mai fost odată acolo, deja lucrurile s-au mai îmbunătăţit, dar vreau să văd cum merg lucrurile, dar mai ales să discutăm şi despre problema proiectării. Vreau să văd în ce măsură se adevereşte că proiectarea nu a corespuns cu realitatea din teren. În Pasul Tihuţa ştim că se circulă greu, dar se va circula bine doar atunci când va fi gata investiţia care tărăgănează din decembrie 2004”, a spus Orban.

Ministrul Transporturilor a inaugurat, sâmbătă, la Bistriţa, o porţiune reabilitată de 32 de km din DN 17 între Bistriţa şi Tureac.

Pasul Tihuţa face legătura între Transilvania şi Moldova şi pune mari probleme de circulaţie în timpul iernii când, din cauza zăpezii şi a viscolului, drumul se blochează foarte uşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici