Ouă cu salmonella, retrase de pe piaţă în mai multe judeţe din ţară

Ouă cu salmonella au fost retrase de pe piaţă în mai multe judeţe din ţară, anunţă ANSVSA.

928 afișări
Imaginea articolului Ouă cu salmonella, retrase de pe piaţă în mai multe judeţe din ţară

Ca urmare a prezenţei unui serotip de salmmonella înalt patogen din fecale de la găinile ouătoare, SC Bocanii SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a unui lot de ouă.

Produsele au fost vândute în primele zile din luna martie, în magazine din Hunedoara, Gorj şi Caraş-Severin.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus (lot dată expirare: 28-29-30 / 03 / 2022), comercializate în perioada 01-02-03 / 03 / 2022 să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze societăţilor de unde au fost cumpărate (conform listei ataşate) urmând a se restitui contravaloarea în baza bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici