(P) Black Friday la Printre Cărţi pe 11 Noiembrie 2022

182 afișări
Imaginea articolului (P) Black Friday la Printre Cărţi pe 11 Noiembrie 2022

FOTO Unsplach.com

Lectura este o preocupare pentru multe persoane, un mod prin care se deconectează de la cotidian, accesând universuri dintre cele mai diverse. Citind cărţi care transmit valoare informaţională din diverse domenii, îţi amplifici orizontul cunoaşterii şi te vei simţi mai puternic pentru că, în mod evident, un om informat se simte stăpân pe el, indiferent de context.  
 
Piaţa cărţii propune titluri potrivite oricărui cititor dar, precum în orice alt domeniu, valoarea are şi un preţ pe măsură. Altfel spus, o carte cotată ca fiind foarte bună are şi un cost mai mare. Legat de această idee, se impune o menţiune, pentru că afirmaţia nu este general valabilă. Acest aspect se datorează anticarilor, care prin munca pe care o fac determină accesibilitatea la cărţi foarte bune, propunând preţuri pe care şi le pot permite toate persoanele pasionate de citit si dezvoltare continua. De altfel, pentru cititorii împătimiţi faptul că se pot bucura de reduceri la cărţi este o mare satisfacţie. 
 

Black Friday la cărţi nu este o utopie

 
La modul general, dintr-un anticariat se pot achiziţiona cărţi cu subiecte între cele mai diverse cu preţuri cu mult mai mici, comparativ cu alte canale de distribuţie. În plus, există perioade din an în care, la reducerile existente, se adaugă alte reduceri importante. Anticariatul Printre Cărţi, de exemplu, are o astfel de abordare, oferindu-le clienţilor săi reduceri generose şi în acest an, de care să profite făcând achiziţii de carti pe care să le citească întregul an. 
 
Black Friday la cărţi este momentul care dă startul achiziţiilor smart, pentru că preţurile le permit celor care citesc să cumpere nu o carte, ci câte una sau mai multe pentru fiecare lună din an. Cu zeci mii de volume pe stoc, Printre Cărţi le oferă clienţilor diversitate prin titluri din domenii precum literatură şi critică, dicţionare, artă şi albume, psihologie, dezvoltare personală, ştiinţe, teologie şi multe, multe, altele. Pe 11 Noiembrie 2022, de Black Friday, toate cărţile aflate in stocul anticariatului vor avea reduceri intre 45%-75%, ceea ce este cu adevărat magic pentru iubitorii de lectură care se pot bucura astfel de o multitudine de capodopere literare. 
 
La diversitatea titlurilor de carte, a genurilor literare, autorilor şi a editurilor comercializate, se mai adaugă, aşadar, reduceri substanţiale de preţ şi, foarte important, livrarea promptă a coletelor. Toate acestea sunt avantaje prin care anticariatul îşi convinge clienţii să se întoarcă  ori de câte ori îşi doresc să citească o carte valoroasă, pe care o pot cumpăra ieftin.  
 
Site-ul PrintreCarti.ro este intuitiv, fiind în aşa fel structurat încât să poată fi folosit şi de utilizatori online mai puţin experimentaţi în ceea ce priveşte cumpărăturile online. Inclusiv acesta este un plus, adăugat avantajelor numeroase pe care le au toţi clienţii anticariatului. 
 
În concluzie, iubitorii de carte au motiv de bucurie: pot profita de reducerile cuprinse intre 45%-75% de la Printre Cărţi de Black Friday si să achizitioneze cărti pe care să le citească cu drag  sau să le daruiască persoanelor iubite.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici