(P) Încălţăminte pentru copii - ce modele merită să alegi?

167 afișări
Imaginea articolului (P) Încălţăminte pentru copii - ce modele merită să alegi?

Alegerea încălţămintei potrivite nu este cel mai uşor lucru de făcut - ştim foarte bine acest fapt! Atunci când cauţi pantofi pentru tine, ai la alegere sute de modele, iar tu vrei să mizezi pe cel care corespunde cel mai bine aşteptărilor tale în ceea ce priveşte confortul, calitatea şi designul. Acest lucru este valabil şi în cazul pantofilor pentru copii! Dacă te întrebi unde trebuie să cauţi o încălţăminte de înaltă calitate, atunci mizează pe unul dintre modelele din oferta brandurilor de top! Printre produsele disponibile la noi, găseşti colecţiile cunoscute în variantă pentru copii, articolele universale ideale pentru mersul la şcoală şi pantofii sport de alergare. Vezi ce încălţăminte pentru copii merită să alegi!

Mizează pe clasicul!

Încă nu ştii ce model să alegi? Mizează pe una dintre colecţiile iconice ale brandului Nike! Dacă micuţul tău apreciază sneakerşii clasici, atunci pantofii sport Nike Court Borough reprezintă o alegere excelentă. Încălţămintea se inspiră din produsele de baschet din anii ‘80. La 50 style, îţi punem la dispoziţie modele în mai multe variante de culori - negru, alb, roşu, mov sau bleumarin. Ai la alegere sneakerşii Nike Court Borough cu profil înalt care oferă stabilitate şi sunt perfecţi în sezonul de toamnă. Pantofii sport care fac trimitere la stilul prezent pe terenul de baschet sunt disponibili şi în variantă cu profil redus. Vrei altceva? Mizează pe încălţămintea Nike Air Max pentru copii! Datorită faptului că linia include mai multe modele, cu siguranţă găseşti o variantă care va corespunde aşteptărilor tale. Cel mai mare atu al sneakerşilor Max îl reprezintă sistemul de amortizare sub formă de perna de aer, care oferă suport piciorului în dezvoltare.

Având în vedere picioarele copiilor

Cele mai cunoscute branduri, precum Nike, adidas şi Puma, nu numai că pregătesc versiuni pentru copii ale celor mai mari colecţii, dar vin şi cu produse create cu gândul la cei mici. Dacă apreciezi calitatea germană a sneakerşilor decoraţi cu cele trei benzi, atunci pantofii sport adidas Tensaur pentru copii reprezintă o alegere perfectă. Exteriorul uşor este confecţionat din piele sintetică, asigură suport la fiecare pas şi confort la purtare. Un alt atu îl reprezintă faptul că, în cazul mărimilor mici, sistemul solid de înşiretare a fost înlocuit cu prinderea velcro, motiv pentru care modelul este uşor de încălţat şi descălţat. Datorită faptului că încălţămintea adidas Tensaur este disponibilă în mai multe variante de culori, aceasta este ideală pentru băieţi şi fete. Preferi produsele decorate cu simbolul Swoosh? Nicio problemă - alege sneakers Nike, prevăzuţi cu prindere velcro, cum ar fi Nike Pico. Pantofii sport sunt excelenţi pentru mersul la şcoală, plimbările lungi sau excursiile cu familia în afara oraşului.

Tenişi? Mizează pe modelele de la Vans!

Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de încălţăminte îl reprezintă tenişii din material. Nu ne surprinde deloc acest lucru! Aceştia sunt confortabili, nu vor ieşi niciodată din modă şi se potrivesc ideal cu orice outfit pentru copii. Te întrebi ce model să alegi? Aruncă o privire mai atentă asupra încălţămintei clasice Ward cu profil redus sau mid. În cazul copiilor mai mari, pantofii sport cu sistemul solid de înşiretare reprezintă o alegere perfectă. Cai mai mici au nevoie de modele prevăzute cu prindere velcro care facilitează încălţarea şi descălţarea. Dacă eşti în căutarea unor sneakerşi de iarnă, atunci mizează pe pantofii sport Vans Filmore cu profil înalt! Gulerul umplut cu vată oferă stabilitate şi suport la fiecare pas. Dacă vrei să cumperi tenişi slip on, atunci modelul Vans Asher poate să corespundă aşteptărilor tale. Acesta este completat de bucla din zona călcâiului, motiv pentru care este uşor de îmbrăcat şi dezbrăcat.

Încălţămintea de alergare pentru copii - Nike Revolution 6

Eşti în căutarea unor pantofi sport de alergare pentru copii, care să asigure suport în timpul antrenamentului? Mizează pe unul dintre produsele brandului din Oregon, care foloseşte materiale moderne. Despre ce este vorba? Desigur - despre marca Nike! Încălţămintea Nike Revolution 6 pentru micii fani ai jogging-ului este o alegere excelentă! Acest model inovator este ideal în orice situaţie. Talpa intermediară din spumă amortizează cu succes şocurile şi transformă fiecare pas într-o adevărată plăcere. În plus, talpa exterioară are un design generat pe calculator, restituie energia la impactul cu solul în timpul alergării, garantează rezistenţă şi confort la purtare. La 50 style, îţi punem la dispoziţie sneakerşii Nike Revolution 6 în mai multe variante de culori, motiv pentru care fiecare mic alergător poate să găsească un model ideal. Pantofii de alergare Nike Revoution 6 te aşteaptă în mărimi pentru copii mai mari şi mai mici!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici