(P) Jacheta de piele pentru bărbaţi cu blană - vezi tendinţele din 2022

Dacă îţi pasă să fii la modă, ar trebui să ştii ce modele de jachete pentru sezonul toamnă/iarnă vor domni pe podiumurile de modă. Uneori, designerii ţin cont de faptul că, pe lângă faptul că este un accesoriu de modă, o jachetă de toamnă sau de iarnă trebuie să ne protejeze împotriva frigului şi a vântului. Află care sunt cele mai la modă jachete în 2022!

1904 afișări
Imaginea articolului (P) Jacheta de piele pentru bărbaţi cu blană - vezi tendinţele din 2022

(P) Jacheta de piele pentru bărbaţi cu blană - vezi tendinţele din 2022

Jacheta de piele pentru bărbaţi - cine o poate purta?

Jacheta din piele pentru bărbaţi este un model atât de versatil şi atemporal încât fiecare domn ar trebui să aibă una în garderoba sa. Cine nu-şi aminteşte de stilurile extraordinare ale lui James Dean sau Marlon Brando purtând jachete de piele?

Dacă te întrebi dacă o jachetă de piele pentru bărbaţi se va potrivi tipului tău de corp, nu trebuie să-ţi faci griji! Jacheta de piele pentru bărbaţi vine în mai multe tăieturi, astfel încât chiar şi domnii cu mai multă greutate vor arăta bine în ea. Asigură-te doar că alegi o jachetă cu croială dreaptă, fără nervuri şi fără a se îngusta în partea de jos.

Jacheta de piele pentru bărbaţi - ce să căutaţi atunci când cumpăraţi?

Odată ce aţi luat decizia ca o geacă de piele pentru bărbaţi să vă înfrumuseţeze ţinutele din acest an, merită să reţineţi câteva caracteristici importante care vă vor permite să alegeţi cel mai potrivit model pentru dumneavoastră. Puteţi alege dintre diferite croieli de jachete din piele pentru bărbaţi. Cele cu ornamente cu nervuri se vor potrivi bine cu stilurile mai sportive, aşa că, dacă te îmbraci astfel zilnic, aceasta va fi alegerea potrivită pentru tine.

Cu toate acestea, dacă purtaţi pantaloni eleganţi tricotaţi şi o cămaşă, o jachetă de piele pentru bărbaţi cu croială dreaptă, cu fermoar şi buton la gât

este o alegere mai bună. De asemenea, poţi alege o geacă de piele pentru bărbaţi cu blană pentru a o purta în zilele mai reci.

Dacă călătoriţi cel mai des cu mijloacele de transport în comun şi geaca va fi protecţia dumneavoastră împotriva frigului şi a vântului, cumpăraţi un model mai lung de geacă de piele pentru bărbaţi. Este o idee bună ca un astfel de model să aibă şi blană. Jachetele mai scurte vor fi mai bune pentru domnii care călătoresc cu maşina proprie, care nu au nevoie să îşi mişte picioarele prea des.

Jachetă din piele pentru bărbaţi - stil de zi cu zi

Vei fi surprins de câte opţiuni există pentru a crea look-uri la modă cu o geacă de piele pentru bărbaţi. Una dintre cele mai clasice ansambluri, dar şi cea mai des întâlnită pe străzi, este combinaţia dintre o geacă de piele pentru bărbaţi cu un tricou şi blugi simpli.

În zilele mai reci, când o jachetă de piele pentru bărbaţi cu blană este baza stilului, puteţi purta o cămaşă de flanelă şi trappers în loc de un tricou.

O geacă de piele pentru bărbaţi cu blană poate fi purtată cu succes şi atunci când lucrezi

într-un birou şi ţinuta ta nu poate fi casual. Optează pentru pantaloni chino şi înlocuieşte tricoul cu o cămaşă simplă din bumbac, un tricou polo şi un pulover cu guler în V. Această combinaţie va arăta grozav şi pentru o întâlnire, o reuniune de familie sau o ieşire în oraş. Jacheta de piele pentru bărbaţi este atât de atemporală încât permite bărbaţilor de aproape orice vârstă să o poarte, atâta timp cât se simt confortabil în ea: https://ozonee.ro/geci-de-piele-barbati/!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici