(P) Vezi ce şemineu spectaculos şi-a montat acasă Liviu Vârciu cu ajutorul meşterilor PEFOC!

106 afișări
Imaginea articolului (P) Vezi ce şemineu spectaculos şi-a montat acasă Liviu Vârciu cu ajutorul meşterilor PEFOC!

Sibienii de la PEFOC - echipă specializată în comercializarea şi montajul profesional de seminee şi al unui întreg univers de soluţii de încălzire alternativă din România - au avut plăcerea să monteze în locuinţa îndrăgitei vedete de televiziune, Liviu Vârciu, un şemineu pe lemne premium.

A fost vorba despre construcţia unui şemineu cu coş de fum, care urma să fie amplasat în terasa lui acoperită şi cu perete din sticlă, la casa din Bucureşti. După mai multe discuţii la diverse companii de şeminee, unde acestea i-au spus că nu este posibilă construcţia unui şemineu în condiţiile date – casă cu arhitectură modernă şi perete din sticlă în terasă - Liviu a găsit soluţia la Sibiu. PEFOC a acceptat provocarea, iar meşterii s-au pus pe treabă, ştiind că există soluţii pentru orice tip de problemă!

Liviu Vârciu şi-a dorit un şemineu cu ardere pe lemne, însă unul care să nu necesite şantier în locuinţă şi să poată fi funcţional în cel mai scurt timp. Astfel că, în final, după mai multe discuţii şi modele prezentate, acesta a oscilat între un şemineu alb pe lemne, o soba modernă sau un şemineu modular prefabricat, ce conţine cel mai bun focar de şemineu asamblabil (montaj uşor şi rapid) şi coş de fum din inox carbon, pentru evacuarea eficientă a fumului. Până la urmă, s-a mers pe varianta soluţiei de şemineu modular care se potrivea mult mai bine poveştii arhitecturale din locuinţa vedetei. 

Într-o zi şi jumătate montarea şemineului a fost gata, fiind un real succes. Deşi provocarea a fost destul de mare, echipa de montaj a dat dovadă de profesionalism, descurcându-se impecabil, mai ales având în vedere condiţiile date şi gradul ridicat de dificultate ce a presupus multă precizie şi atenţie sporită.

Aşadar, Liviu se poate lăuda acum cu un şemineu prefabricat montat direct în geamul terasei acoperite, pe al cărui traseu a fost instalată o turbină de tip ventilator, ce are rolul de a ajuta triajul forţat al coşului de fum. Având în vedere situaţia de amplasament a locuinţei, dar şi a limitărilor de montaj a coşului de fum, rezultatul a fost mai spectaculos decât instalarea unui şemineu pe gaz sau al unui coş de fum ceramic zidit.

În final, Liviu Vârciu a fost extrem de mulţumit de şemineu, dar şi de întregul mod de lucru al echipei de montaj, şi asta mai ales pentru că i s-a îndeplinit dorinţa de a avea un şemineu pe lemne în peretele din sticlă a casei. Bucurându-se de căldura, ambianţa şi trosentul lemnelor zi de zi, alături de cei dragi la gura unui focar inedit de şemineu, cu autocurăţare a sticlei.

Dacă şi tu îţi doreşti un şemineu, dar ai întâmpinat obstacole în a-ţi monta unul, îţi recomandăm să apelezi la meşterii şi soluţiile termice premium, disponibile în magazinul online www.pefoc.ro. Aceştia îţi vor oferi soluţia potrivită nevoilor casei tale. Chiar şi în cele mai delicate situaţii, meşterii sibieni nu se vor da la o parte de la nici un fel de provocări.

Sub sloganul companiei “noi facem tot, tu pui pe foc!”, oricât de complicat ar putea părea un proiect, profesioniştii care deţin în ofertă inlcusiv modele de gratar pentru petreceri de neuitat în grădina casei sau la iarbă verde, vor găsi mereu soluţia potrivită astfel încât tu să te poţi bucura alături de familie, prieteni sau persoana iubită, de clipe memorabile la gura unui şemineu cu adevărat spectaculos!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici