Pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, găsit spânzurat în toaletă

Un bărbat în vârstă de 85 de ani, internat în urmă cu două zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia din cauza unor probleme urologice şi a unei cardiopatii cronice, a fost găsit, miercuri, spânzurat într-o toaletă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1031 afișări
Imaginea articolului Pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, găsit spânzurat în toaletă

Pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, găsit spânzurat în toaletă (Imagine: Thomas Campean/ Arhiva Mediafax Foto)

Managerul Spitalului din Alba Iulia, ec. Nicoleta Coşarcă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care a ales să-şi pună capăt zilelor a fost internat luni, pe secţia de Interne, iar miercuri a fost găsit spânzurat.

”Pacientul a avut o problemă urologică, dar şi o cardiopatie cronică ce nu prezenta probleme. A fost internat pe secţia de Interne şi nu a necesitat monitorizare pe secţia de Cardiologie. La 48 de ore l-am găsit spânzurat în toaletă”, a spus Coşarcă.

Surse din cadrul spitalului au declarat că bărbatul s-a spânzurat cu şireturile. Aceleaşi surse au spus că bărbatul a fost găsit în toaletă de către un alt pacient.

Unitatea medicală face acum o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici