Pacient cu arsuri grave transportat de urgenţă în Germania cu ajutorul unei aeronave medicale

Un pacient diagnosticat cu arsuri pe aproximativ 45% din suprafaţa corporală a fost transportat de urgenţă în Germania, beneficiind de asistenţă medicală specializată, cu ajutorul unei aeronave C-27 J Spartan configurată pentru misiuni medicale din cadrul Forţelor Aeriene Române.

210 afișări
Imaginea articolului Pacient cu arsuri grave transportat de urgenţă în Germania cu ajutorul unei aeronave medicale

Pacient cu arsuri grave transportat de urgenţă în Germania cu ajutorul unei aeronave medicale

Misiunea de transport este asigurată de o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, special echipată pentru misiuni medicale.

La solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni cu destinaţia Lubeck, Germania. Echipa medicală responsabilă de îngrijirea pacientului pe parcursul zborului este formată din specialişti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă din Bucureşti.

Pacientul prezintă arsuri grave care necesită asistenţă medicală specializată şi tratament de urgenţă.

Aeronava C-27 J Spartan este dotată cu echipamente medicale avansate şi personal instruit în îngrijiri de urgenţă, asigurând condiţii optime pentru transportul medicalizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici