Video Pană de curent în Capitală, după ce o firmă de construcţii a rupt un cablu electric

Mai multe zone din Capitală au rămas, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9:50, fără curent electric, după ce firma de contrucţii şi montaj Mari Vila, care executa lucrări pentu Primăria municipiului Bucureşti, a rupt un cablu de 110 kV în zona bulevardului Iancu de Hunedoara.

1 afișare

În urma incidentului, cartierele Drumul Taberei, Militari şi Calea Griviţei au rămas fără curent electric, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al companiei Electrica Muntenia Sud, Cornelia Ion.

"Firma Mari Vila, care executa lucrări de modernizare în zona Iancu de Hunedoara, a rupt, prin acţiuni mecanice, un cablu de 110 kV. Deşi a fost atenţionată de Electrica de importanţa acelui cablu, firma de construcţii a ignorat avertizările", a afirmat Cornelia Ion.

Ea a arătat că acest cablu electric alimentează staţiile electrice Nord, Grozăveşti şi Radu Zane.

Staţiile Nord şi Grozăveşti nu au fost alimentate cu energie în intervalul orar 9:50-10:00, iar la ora 10:10 a fost reluată furnizarea de energie electrică şi la staţia Radu Zane, în prezent existând doar "întreruperi punctuale", a precizat reprezentantul Electrica.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, majoritatea imobilelor au fost reconectate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici