Pană de curent în zona Vitan din Capitală

Locuitorii mai multor străzi din zona Mall Vitan din Capitală au rămas, vineri după-amiază, fără curent electric din cauza unei defecţiuni la instalaţiile de medie tensiune ale Electrica Muntenia Sud.

256 afișări
Imaginea articolului Pană de curent în zona Vitan din Capitală

Pana de curent din zona Vitan din Capitală a fost remediată(Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al companiei Electrica Muntenia Sud, Cornelia Ion, a declarat agenţiei MEDIAFAX că toţi cei care au stat fără curent au fost realimentaţi după mai puţin de două ore de la producerea avariei.

"Pana de curent a durat puţin peste o oră şi jumătate, între o oră şi jumătate şi două ore", a declarat Cornelia Ion.

Reprezentantul Electrica Muntenia Sud nu a putut preciza care este cauza, spunând doar că a fost vorba de o defecţiune în reţelele de medie tensiune.

Purtătorul de cuvânt al Electrica Muntenia Sud, Cornelia Ion, a declarat, vineri după-amiază, pentru MEDIAFAX, că pana de curent a fost reclamată în jurul orei 14.00.

"Am vorbit în jurul orei 15.00 la dispecerat şi am aflat că oamenii sunt pe teren pentru a căuta şi remedia problema, dar încă nu au reuşit să depisteze ce anume s-a întâmplat", a precizat Cornelia Ion în jurul orei 15.30.

Potrivit acesteia, la acel moment, curentul era oprit în zona Mall Vitan, dar şi pe mai multe străzi din apropierea centrului comercial.

"Curentul este întrerupt în perimetrul Drumeagului, Ţinutului, Zizin, Brânduşelor, Vlaicu Vodă, Foişorului", preciza atunci Cornelia Ion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici