PANICĂ în centrul Galaţiului: Miros puternic de gaz la blocul afectat de tasarea de teren

Mai multe echipaje de pompieri acţionează, miercuri seara, în centrul oraşului Galaţi, unde locatarii din blocul afectat de tasarea de teren au intrat în panică din cauza unui miros puternic de gaz.

544 afișări
Imaginea articolului PANICĂ în centrul Galaţiului: Miros puternic de gaz la blocul afectat de tasarea de teren

PANICĂ în centrul Galaţiului: Miros puternic de gaz la blocul afectat de tasarea de teren

Mirosul puternic de gaz i-a alarmat pe locuitorii din blocul afectat de tasarea de teren, care au anunţat autorităţile.

Echipaje de Poliţie, de pompieri şi de la compania de gaz intervin în zonă, fiind constatat faptul că o instalaţie era fisurată, astfel că s-a decis închiderea conductei de gaz care aprovizionează blocurile din zonă.

De asemenea, locul a fost izolat, iar locatarii au fost trimişi în case de către poliţişti şi pompieri.

„Am trimis un echipaj şi o maşină pentru asigurarea măsurilor de protecţie. O echipă de la compania de gaz a ajuns la faţa locului. Este o vană fisurată, echipa opreşte gazul. Nu se impune evacuarea, gazul dacă se emană în exterior nu este atât de periculos. Oricum, locatarii trebuie să închidă geamurile şi să nu stea în apropierea lor”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Incidentul s-a produs în locul în care marţi a fost înlocuită o conductă de apă. În zilele următoare, specialiştii vor stabili dacă fisura a fost cauzată de lucrarea companiei de apă sau de tasarea care a afectat întreaga zonă în urmă cu aproximativ o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici