Panică la Şcoala Centrală din Capitală: Un elev a aruncat în curte mai multe cartuşe

Un elev în clasa a X-a de la Şcoala Centrală din Capitală, campion naţional de tir sportiv, a aruncat, joi, în curtea unităţii de învăţământ, şapte cartuşe, poliţiştii stabilind că acestea erau trase şi nu reprezentau niciun pericol.

340 afișări
Imaginea articolului Panică la Şcoala Centrală din Capitală: Un elev a aruncat în curte mai multe cartuşe

Panică la Şcoala Centrală din Capitală: Un elev a aruncat în curte mai multe cartuşe (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Poliţiştii au intrat în alertă după ce, joi la prânz, conducerea şcolii l-a sunat pe poliţistul de proximitate. Ulterior, în curtea unităţii şcolare a venit şi o echipă de criminalişti a Poliţiei Sectorului 1, care timp de aproximativ două ore a făcut fotografii şi măsurători.

În urma verificărilor s-a stabilit că cele şapte cartuşe au fost aruncate în spatele spălătoriei unităţii de învăţământ de către unul dintre elevii şcolii, campion naţional de tir sportiv. Cartuşele erau trase şi nu reprezentau niciun pericol, iar elevul şi-a recunoscut vina.

"I-am chemat la şcoală pe părinţii băiatului, pentru că, minor fiind, nu putea să dea declaraţii fără ca de faţă să fie măcar un membru al familiei. Spre lauda lui, elevul a recunoscut că a fost la antrenament şi a uitat în vestă nişte cartuşe folosite, pe care le-a aruncat fără să-şi dea seama de amploarea pe care poate s-o ia gestul său", a declarat pentru MEDIAFAX directorul Şcolii Centrale, Maria Cojescu.

Directorul şcolii a spus că nu există motive pentru ca elevului să-i fie scăzută nota la purtare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici