Papa Francisc în Romania - Mediafax ZOOM

Undeva între 300 si 400 de mii de oameni, nu numai romani, s-au înşiruit de bună voie, pe traseul calatoriei Suveranului Pontif in lungul si latul Romaniei, timp de trei zile, indiferenti la ploaia insistent turnata, din cerurile noroase ale unui mai posomorat.

936 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc în Romania - Mediafax ZOOM

Papa Francisc in Romania - Mediafax ZOOM

Ca intr-o paradigma a legilor compensatiei, cu cat a plouat mai tare, cu atat oamenii s-au alaturat unii altora, parca mai hotarati, mai uniti, in dorinta de a sorbi si mai mult din energia luminoasa, puternica si calda, inepuizabila, a omului venit de sub Capela Sixtina a Vaticanului. Daca n-ai vedea mai departe decat simpla alaturare pasnica si serena a atator barbati, femei si copii, ce si-au lasat deoparte toate angoasele, confesiunile religioase, crezurile politice, frustraile istorice, temerile si slabiciunile unora fata de ceilalti si tot ai putea considera ca participi la o minune. Mai jos, o mica parte, mica de tot, fiindca nu se aud sufletele celor din imagini, a pelerinajului lui Papa Francisc, prin Romania.

Urmăreşte AICI o selecţie de IMAGINI realizate de echipa de la Mediafax FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici