Papa le-a mulţumit polonezilor: „Uşi deschise şi inimi generoase pentru cei strămutaţi"

Polonia este ţara din Europa care a primit cei mai mulţi refugiaţi din Ucraina.

98 afișări
Imaginea articolului Papa le-a mulţumit polonezilor: „Uşi deschise şi inimi generoase pentru cei strămutaţi"

Papa le-a mulţumit polonezilor: „Uşi deschise şi inimi generoase pentru cei strămutaţi"

La audienţa generală, Papa le-a mulţumit încă o dată polonezilor pentru marea generozitate dovedită faţă de refugiaţii ucraineni care fug de război declanşat de Rusia pe 24 februarie.

„Duminică vom sărbători sărbătoarea Milostivirii Divine. Hristos ne învaţă că omul nu numai că experimentează mila lui Dumnezeu, ci este şi chemat să o arate aproapelui său.

Vă sunt recunoscător în mod deosebit pentru mila dumneavoastră faţă de atât de mulţi refugiaţi din Ucraina, care au găsit uşi deschise şi inimi generoase în Polonia. Dumnezeu să vă răsplătească pentru bunătatea voastră”, a spus Papa Francisc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
papa benedict

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici