Papan Chilibar este internat în spital

Papan Chilibar, actor amator în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", de Florin Şerban, este internat la Spitalul Fundeni din Bucureşti, familia sa solicitând discreţie cu privire la starea sa de sănătate, informează Strada Film.

562 afișări
Imaginea articolului Papan Chilibar este internat în spital

Papan Chilibar este internat în spital (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Potrivit unor surse, Papan Chilibar ar fi suspect de leucemie.

"Am vrut să păstrăm confidenţialitatea în legătură cu acest caz, deoarece este un moment delicat pentru Papan şi pentru familia lui. Este o perioadă în care au nevoie de discreţie", se arată în comunicatul casei de producţie.

"Am fost tot timpul alături de el şi încercăm să facem toate demersurile necesare pentru a-l ajuta şi pentru a-i susţine familia. Avem încredere în doctorii specialişti de la Spitalul Fundeni şi sperăm că starea lui Papan se va îmbunătăţi în viitorul apropiat", a declarat Daniel Mitulescu, producător al filmului "Eu când vreau să fluier, fluier".

Actorul amator Papan Chilibar, interpretul unui rol secundar în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, alături de alte două persoane, fiind cercetat pentru spargeri de locuinţe, în aprilie anul trecut. Papan Chilibar a mai fost închis timp de doi ani, pentru spargeri de locuinţe.

"Eu când vreau să fluier, fluier", debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban, este primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin, în 2010, şi a reuşit să ia şi două premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint şi distincţia "Alfred Bauer".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici