Video Paradă cu păpuşi gigant, în centrul Craiovei, în deschiderea Festivalului Puppets Occupy Street - FOTO, VIDEO

Sute de persoane au participat, joi seara, în centrul Craiovei, la Parada Păpuşilor, în deschiderea Festivalului Puppets Occupy Street, ce se va desfăşura, până pe 1 octombrie, în organizarea Teatrului “Colibri” şi Primăriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1407 afișări

Festivalul Puppets Occupy Street se află la cea de-a treia ediţie, tema din acest an fiind focul. Evenimentul este organizat de Teatrul de Copii şi Tineret „Colibri” şi Primăria Craiova, sute de spectacole stradale urmând să se desfăşoare pe străzile Băniei.

„Avem 221 de evenimente anul acesta, în cadrul festivalului. Vom avea spectacole stradale, dar şi în parcurile şi grădinile Craiovei. Fire Edition, este mult mai mare decât ne-am gândit iniţial că va ajunge”, a declarat Adriana Teodorescu, managerul Teatrului de Copii şi Tineret „Colibri” Craiova.

Parada Păpuşilor s-a desfăşurat, joi seara, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din centrul oraşului, sute de oameni, copii şi adulţi, însoţind carele alegorice pe traseu, până în Piaţa „Mihai Viteazul”, acolo unde, apoi, a avut loc un spectacol de muzică.

Copii au fost cei mai încântanţi de spectacolul stradal.

„Îmi place dragonul, este uriaş. Am văzut şi eu unul la fel în desene,” a spus o fetiţă, trăgându-şi de mână bunicul, pentru a ajunge mai aproape de spectacol.

Raisa, o tânără mamă din Craiova, spune şi-a adus copilul pentru pentru prima dată la spectacol.

„Am vrut să venim şi anul trecut, dar era prea mic şi a adormit. Şi acum este trecut de ora lui de somn, dar am zis că este păcat să ratăm,” a spus femeia.

Festivalul se va desfăşura până pe 1 octombrie. În fiecare zi vor fi organizate spectacole de teatru, dar şi spectacole interactive pentru copii. Festivalul se va încheia tot cu o paradă a păpuşilor, dar şi cu o prezentare de modă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici