Parcarea blocului din Constanţa, afectat de incendiu, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

Parcarea blocului Constanţa, afectat de un incendiu joi dimineaţa, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, a anunţat ISU Constanţa.

440 afișări
Imaginea articolului Parcarea blocului din Constanţa, afectat de incendiu, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

Parcarea blocului din Constanţa, afectat de incendiu, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

„În anul 2015, premergător obţinerii autorizaţiei de construire (la faza de proiect) a fost emis aviz de securitate la incendiu pentru parcajul amenajat la subsol. După recepţie şi punerea în exploatare, societatea dezvoltatoare nu a solicitat autorizaţia de securitate la incendiu, care certifică practic faptul că imobilul îndeplineşte cerinţele specifice securităţii la incendiu”, a transmis ISU Constanţa.

Nouă persoane care au suferit intoxicări cu fum sau arsuri au fost transportate la spital şi 250 au fost evacuate în urma incendiului produs joi dimineaţă în Constanţa. Peste 100 de oameni au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi de la etajele superioare.

Parcarea se afla la subsolul clădirii. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe.

37 de maşini au suferit avarii, din care 25 aflate în parcare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici