Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul

  • Aeroportul Henri Coandă se modernizează.
  • Parcarea de la Plecări şi Termen lung poate fi plătită cu cardul.
  • Plata direct la ieşire şi recunoaşterea numărului de înmatriculare se află printre noutăţi.
  • În curând, plata parcării va putea fi făcută şi prin SMS.
601 afișări
Imaginea articolului Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul

Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul

Joi a fost operaţionalizat noul sistem de parcare de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti aferent parcărilor Plecări şi Termen lung. Astfel, utilizatorii acestor parcări au la dispoziţie un sistem modern cu eliberatoare / cititoare de tichete de parcare, care include şi POS, precum şi funcţia LPR de recunoaştere a numărului de înmatriculare, conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Modernizarea parcărilor de la AIHCB face obiectul programului de investiţii „Modernizare Sistem Parcări AIHCB”, început pe 15.05.2021, şi care este prevăzut a se încheia în iunie 2023.

În prezent, programul de investiţii este finalizat în proporţie de 85%.

Valoarea contractului de proiectare şi execuţie este de 3.042.488,34 euro (fără TVA).

La finalizarea proiectului, plata parcării va putea fi efectuată şi printr-o aplicaţie mobilă, precum şi prin SMS. În prezent, parcarea poate fi achitată cu numerar sau card bancar, fie la unul dintre cele 16 automate de plată instalate în parcările Sosiri, Plecări şi Termen Lung, fie la cele 2 puncte de încasare cu operator (amplasate în Terminalul Plecări Extindere şi pe culoarul de legătură dintre Plecări şi Sosiri), precum şi, cu cardul, direct la POS-urile de la terminalele de ieşire din parcări.

În luna decembrie 2021 a fost operaţionalizat sistemul de parcare aferent Parcării Sosiri.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti dispune de 1.793 locuri de parcare publică, repartizate în Parcare Plecări (437 locuri), Parcare Sosiri (588 locuri), Parcări Termen lung (768 locuri).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici