Parcări cu dedicaţie pentru pipiţele şi mârlanii de Dorobanţi

În urmă cu o lună, Primăria Sectorului 1 a decis să treacă la ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, alăturându-se astfel sectoarelor 2, 3 şi 6.

91 afișări
Imaginea articolului Parcări cu dedicaţie pentru pipiţele şi mârlanii de Dorobanţi

Parcări cu dedicaţie pentru pipiţele şi mârlanii de Dorobanţi

Înainte de luarea acestei hotărâri, membrii Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei au decis anularea câtorva semne de circulaţie care interziceau oprirea în anumite zone de pe Calea Dorobanţilor şi de pe Strada Radu Beller, ambele din sectorul 1. Pe Calea Dorobanţilor, semnele de oprire interzisă au fost ridicate doar din faţa cafenelelor şi restaurantelor de fiţe, celebre pentru clienţii lor.

Citește mai multe pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici