Parlamentul European a decis. Certificatul COVID-19 a fost prelungit cu încă un an

Parlamentul European a votat prelungirea valabilităţii certificatului COVID-19 cu încă un an, până în 30 iuinie 2023, scriu, vineri, reprezentanţii Ro-Vaccinare.

2793 afișări
Imaginea articolului Parlamentul European a decis. Certificatul COVID-19 a fost prelungit cu încă un an

Potrivit paginii oficiale de Facebook a Ro-Vaccinare, Parlamentul European a votat prelungirea valabilităţii certificatului Covid cu încă un an.

Europarlamentarii au hotărât menţinerea certificatului digital COVID-19 încă 12 luni, până la 30 iunie 2023.

În plus, aceştia vor cere Comisiei Europene evaluarea necesităţii certificatului după o perioadă de 6 luni de la extensie, după decembrie 2022, în funcţie de recomandările Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (European Centre for Disease Prevention and Control -ECDC) şi Comitetului pentru Securitatea Sănătăţii (Health Security Committee - HSC).

Reprezentanţii Ro-Vaccinare le recomandă celor care călătoresc în afara României să consulte înainte pagina dedicată condiţiilor de călătorie de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici