Partide de vânătoare ilegale în Prahova: Cinci persoane au fost duse la audieri

Cinci persoane sunt audiate, duminică, pentru braconaj cinegetic, în urma a cinci percheziţii domiciliare în Prahova care au avut loc la persoane bănuite că ar fi braconat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc, transmite corespondentul MEIDAFAX.

493 afișări
Imaginea articolului Partide de vânătoare ilegale în Prahova: Cinci persoane au fost duse la audieri

Partide de vânătoare ilegale în Prahova: Cinci persoane au fost duse la audieri (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de IPJ Prahova, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au făcut, duminică, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că, în cursul acestui an, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova. Aceştia ar fi împuşcat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc letale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat arme de vânătoare, muniţie, aparatură de confecţionat muniţie şi piese componente pentru muniţie interzisă la deţinere.

De asemenea, au fost ridicate trofee şi carne de vânat.

Cinci persoane au fost duse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri, fiind cercetate pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă fără drept.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici