Tânăr cercetat după ce a fost prins de poliţişti cu o armă de vânătoare confecţionată artizanal - FOTO

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Timiş a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a fost prins în flagrant, sâmbătă, pe un fond de vânătoare, cu o armă confecţionată artizanal, transmite corespondentul MEDIAFA

723 afișări
Imaginea articolului Tânăr cercetat  după ce a fost prins de poliţişti cu o armă de vânătoare confecţionată artizanal - FOTO

Tânăr cercetat după ce a fost prins de poliţişti cu o armă de vânătoare confecţionată artizanal - FOTO

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, l-au prins în flagrant pe tânărul de 23 de ani cu arma confecţionată artizanal asupra sa, pe fondul de vânătoare Nadăş.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu este deţinător legal de arme letale sau neletale. Arma, care avea ataşat şi un dispozitiv tip laser, precum şi nouă cartuşe cu alice, au fost ridicate de oamenii legii.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, fiind reţinut pentru 24 de ore.

“Poliţistii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului”, transmite IPJ Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici