Pasagerii Blue Air vor putea efectua check-in-ul pe internet, cu până la trei ore înainte de plecare

Compania low-cost Blue Air va introduce la 1 iulie un serviciu prin care pasagerii pot efectua formalităţile de check-in pe internet, cu până la trei ore înainte de plecare, serviciul fiind valabil iniţial pentru zborurile cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău.

3942 afișări
Imaginea articolului Pasagerii Blue Air vor putea efectua check-in-ul pe internet, cu până la trei ore înainte de plecare

Pasagerii Blue Air vor putea efectua check-in-ul pe internet, cu până la trei ore înainte de plecare

Potrivit companiei, după efectuarea check-in-ului, pasagerii trebuie să printeze cardul de îmbarcare şi să se prezinte la aeroport cu 60 de minute (persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mână), respectiv 90 de minute (cei care au şi bagaj de cală) înainte de ora programată pentru decolare.

Noul serviciul este disponibil cu maximum 14 zile înainte de plecare.

"Prin introducerea serviciului de check-in online pentru toţi pasagerii noştri vom exclude stresul cozilor şi al aglomeraţiei din aeroport. Procesul este foarte simplu, include doar câţiva paşi care pot fi completaţi în câteva minute", a declarat directorul general al Blue Air, Sherif Ussama.

Tot la 1 iulie, compania va introduce o taxă de check-in, pentru a încuraja folosirea serviciului online şi pentru a fluidiza traficul de pasageri din aeroport.

Astfel, călătorii care optează pentru check-in în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin call center, vor plăti o taxă de cinci euro, iar pentru cei care vor face check-in-ul în aeroport, înainte de plecare, se va percepe o taxă de zece euro.

Această taxă se percepe doar pentru cursele pentru care pasagerii au opţiunea de check-in online, respectiv cele cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici