Pasagerii care călătoresc spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ. Anunţul TAROM

Toţi pasagerii care intenţionează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcare, conform ultimelor decizii emise de autorităţile olandeze, anunţă Tarom înttr-o postare pe Facebook.

1067 afișări
Imaginea articolului Pasagerii care călătoresc spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ. Anunţul TAROM

Pasagerii care călătoresc spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ. Anunţul TAROM

Prezentarea testului este obligatorie începând cu 23 ianuarie şi este necesară şi pentru pasagerii în tranzit.

În cazul în care pasagerii nu au test negativ antigen COVID-19, accesul este restricţionat.

Tarrom va opera zborul RO361 Bucureşti Otopeni - Amsterdam din 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19. 

 

MESAJ IMPORTANT PENTRU PASAGERII #TAROM CARE CĂLĂTORESC SPRE #AMSTERDAM, #OLANDA - ŢĂRILE DE JOS Stimaţi pasageri,...

Publicată de TAROM pe Vineri, 22 ianuarie 2021

Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informaţiile de mai sus pot fi modificate, precizează compania aeriană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici