Pasagerii cursei Tarom lovite de o maşină vor pleca vineri spre România

Cei aproximativ 80 de pasageri ai cursei Tarom lovite pe pistă de o maşină de catering vor rămâne până vineri la Barcelona, costurile de cazare a acestora fiind suportate de companie, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor.

11 afișări
Imaginea articolului Pasagerii cursei Tarom lovite de o maşină vor pleca vineri spre România

Pasagerii cursei Tarom lovite de o maşină vor pleca vineri spre România (Imagine: Mediafax/AFP)

Acesta a precizat că 50 din cei aproximativ 80 de pasageri vor pleca din Barcelona spre Bucureşti vineri, la 13.20 ora României, cu o cursă Tarom, iar restul vor veni cu alte companii, costurile fiind suportate de Tarom.

O aeronavă Tarom care se pregătea să plece spre Bucureşti de pe aeroportul din Barcelona a fost lovită, joi, pe pistă, de o maşină de catering, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei, Mădălin Tudor, care a precizat că pasagerii nu au fost afectaţi deoarece nu fuseseră încă îmbarcaţi.

Avionul se afla pe pistă, fără pasageri la bord, fiind pregătit pentru îmbarcarea celor aproximativ 80 de persoane pe care urma să le ducă la Bucureşti, când a fost lovit uşor de maşina de catering care trebuie să aprovizioneze aeronava cu mâncare.

O echipă a companiei Boeing investighează circumstanţele accidentului, a precizat Mădălin Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici