Pasagerii unui feribot s-au aruncat în apă când au auzit că la bord erau persoane infectate

  • În Indonezia, mai mullţi pasageri ai unui feribot s-au aruncat în apă, după ce au auzit că la bord s-ar afla persoane infectate
  • Autorităţile locale au încercat să împiedice vasul să acosteze, de teamă ca virusul să nu se răspândească
  • La bord se aflau 255 de pasageri
1094 afișări
Imaginea articolului Pasagerii unui feribot s-au aruncat în apă când au auzit că la bord erau persoane infectate

Pasagerii unui feribot s-au aruncat în apă când au auzit că la bord erau persoane infectate

Cuprinşi de panică, mai mulţi pasageri ai unui feribot ce se pregătea să acosteze în portul Maumere din Indonezia, s-au aruncat peste bord când au auzit că pe ambarcaţiune se aflau persoane posibil infectate, scrie dailymail.com.
 
Virusul mortal continuă să se răspândească pe glob, cauzând tot mai multe morţi pe toate continentele.
 
Pasagerii feribotului au recurs la un gest extrem aruncându-se peste bord, tocmai când vasul se pregătea să ancoreze.
 
Cei care s-au aruncat în apă au înotat până la mal, după ce autorităţile au încercat să împiedice nava să oprească în port, în condiţiile în care temerile privind răspândirea virusului de-a lungul arhipelagului sunt tot mai mari.  
 
Ulterior, vasului i s-a permis să acosteze, cu condiţia ca pasagerii să respecte protocoalele de securitate sanitară. Mai mulţi medici au urcat la bord şi au testat pasagerii.
 
La bord se aflau 255 de pasageri.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici