Pasajul Băneasa va fi redeschis, inaugurarea are loc vineri în prezenţa lui Boc şi a lui Berceanu

Pasajul Băneasa va fi redeschis circulaţiei după un an şi jumătate de la începerea lucrărilor pentru extinderea numărului de benzi de circulaţie, la inaugurare urmând să participe, vineri, premierul interimar Emil Boc şi ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu.

18 afișări
Imaginea articolului Pasajul Băneasa va fi redeschis, inaugurarea are loc vineri în prezenţa lui Boc şi a lui Berceanu

Pasajul Băneasa va fi redeschis, inaugurarea are loc vineri în prezenţa lui Boc şi a lui Berceanu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Pasajul subteran Băneasa va fi inaugurat vineri, la ora 12:00.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, joi, că în urma finalizării lucrărilor, cele şase linii de transport public din zonă vor reveni de sâmbătă pe traseele de bază.

Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România afirmau în noiembrie 2007 că lucrările la pasaj vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2008.

Lucrările au început însă în mai 2008, cu termen de finalizare luna mai 2009. Ulterior, autorităţile au anunţat un nou termen limită, respectiv data de 1 decembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici