Pasajul Europa Unită se deschide marţi traficului rutier

Pasajul Europa Unită se deschide marţi traficului rutier, a anunţat Primăria Sectorului 4.

1053 afișări
Imaginea articolului Pasajul Europa Unită se deschide marţi traficului rutier

Pasajul Europa Unită se deschide marţi traficului rutier

Potrivit autorităţilor locale, acesta va fi deschis iniţial pentru pietoni.

„Înainte, însă, de darea în circulaţie, pentru un interval de câteva ore, pasajul va fi pietonal, la cererea locuitorilor Sectorului 4 de a vedea, îndeaproape, cum arată noul pod menit să fluidizeze circulaţia într-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucureşti”, a transmis primăria, care a anunţat că de marţi traficul rutier va fi deschis pe pasajul Europa Unită.

Început în februarie 2022, noul pasaj suprateran din Sectorul 4 are o lungime totală de 653 metri, însemnând un pod şi două rampe de acces, una dinspre strada Caporal Luică, iar cealaltă dinspre strada Sergent Ion Iriceanu. Proiectat şi construit pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Capitală, pasajul are două benzi de circulaţie pe sens, dispuse pe o parte carosabilă cu o lăţime de 15 metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici