Pasajul Obor II a fost redeschis - GALERIE FOTO

Pasajul Obor II, care subtraversează Calea Moşilor şi are ieşiri spre şoselele Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu, a fost redeschis sâmbătă, după aproximativ două luni de lucrări.

616 afișări
Imaginea articolului Pasajul Obor II a fost redeschis - GALERIE FOTO

Pasajul Obor II a fost redeschis (Imagine: Primăria Sectorului 2)

Primăria Sectorului 2 a finalizat, sâmbătă, lucrările de reabilitare la Pasajul Obor II, valoarea investiţiei fiind de peste trei milioane de lei.

Pasajul Obor II a fost consolidat şi modernizat, la cele două intrări fiind montate câte două scări rulante şi platforme pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, pe toată lungimea pasajului au fost instalate opt camere de supraveghere.

Pasajul Obor I, care subtraversează Şoseaua Colentina şi are ieşiri spre şoselele Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu, precum şi spre cele două staţiile de tramvai din zonă, a fost redeschis în martie 2008. La intrările în pasaj sunt şase scări rulante, patru platforme mobile pentru persoanele cu dizabilităţi şi 16 camere de supraveghere.

Cele două pasaje sunt monitorizate non stop de un dispecerat local, precum şi de către dispeceratul central al Poliţiei Comunitare a Sectorului 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici