Pasajul Unirii intră în reparaţii

Administraţia Străzilor a anunţat că în nopţile de joi spre vineri şi, respectiv vineri spre sâmbătă, între orele 23.00 şi 5.00, vor fi efectuate lucrări de reparaţii în Pasajul Unirii, după ce mai multe accidente rutiere au distrus porţiuni din pereţii pasajului.

21 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii intră în reparaţii

Pasajul Unirii intră în reparaţii (Imagine din arhivă; Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de joi al Primăriei Municipiului Bucureşti lucrările care se vor desfăşura în Pasajul Unirii sunt impuse de accidentele rutiere produse în ultima perioadă, care au distrus plăci de granit din pereţii pasajului, banda reflectorizantă, dar şi porţiuni de tablă de pe stâlpii centrali.

Reperaţile vor fi efectuate de societatea care a executat şi lucrările de reabilitare a pasajului.

Administraţia Străzilor face apel către toţi şoferii care folosesc pasajul Unirii să-şi adapteze viteza de deplasare la condiţiile de circulaţie impuse de desfăşurarea lucrărilor de reparaţie, mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici