Video Paşcani: Cadavrul unui bebeluş, descoperit în tavanul unei camere de hotel

Angajaţii unui hotel din Paşcani au descoperit între tavanul fals şi tavanul unuei camere cadavrul unui bebeluş aflat în stare avansată de putrefacţie, suspecţii în acest caz fiind un bărbat şi o femeie care au stat în urmă cu trei săptămâni în camera respectivă.

5 afișări

Îngroziţi de mirosul insuportabil degajat din una din camerele de la etajul doi, angajaţii hotelului au scotocit cameră cu cameră şi au găsit cadavrul unui bebeluş în stare avansată de putrefacţie, ascuns între tavanul fals şi tavan în baia camerei nr. 207.

"Mirosea îngrozitor şi instalatorul a scotocit toate camerele până a găsit o pungă învelită într-o pereche de pantaloni. Înăuntru era un ghem de carne în putrefacţie. În urmă cu trei săptămâni, în acea cameră a stat un cuplu care la plecare a lăsat toate prosoapele şi cearşafurile pline de sânge. Atunci nu ne-am dat seama că poate fi aşa ceva", a declarat Silvia Buzdugan, cameristă la hotel.

Reprezentanţii hotelului au anunţat poliţia care a început o anchetă pentru a stabili dacă bebeluşul s-a născut viu şi cine este persoana care l-a ascuns în acel loc. Politiştii au luat deja de la recepţie registrele şi speră să îi găsească cât mai repede pe cei care au lăsat copilul acolo.

Legiştii vor face necropsia cadavrului şi vor putea oferi mai multe amănunte anchetatorilor.

"În funcţie de rezultatul necropsiei vom putea stabili dacă este vorba de pruncucidere sau a fost vorba de un avort", a declarat comisar Mihai Nacuta, şeful Poliţiei Paşcani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici