Păşeşte în vară - espadrile la modă pentru bărbaţi pentru fiecare ocazie (P)

Pantofi cu un aspect tradiţional, având, de regulă, talpa din rafie şi partea superioară din pânză, espadrilele sunt extrem de apreciate pentru confortul pe care îl asigură, astfel că pot fi considerate pantofii ideali pentru vară. Disponibile într-o gamă variată de stiluri, de la cele clasice la cele mai trendy, espadrilele pot fi alese de cei mai pretenţioşi bărbaţi eleganţi atunci când vine vorba de sezonul cald. Iată de ce şi cum să porţi aceşti pantofi versatili pentru fiecare ocazie.

810 afișări
Imaginea articolului Păşeşte în vară - espadrile la modă pentru bărbaţi pentru fiecare ocazie (P)

De ce sunt espadrilele pantofii must have ai verii?

Ai nevoie de o pereche de pantofi perfecţi pentru vară şi nu ştii spre ce să îţi orientezi alegerile? Espadrilele sunt soluţia, iar motivele pentru care putem afirma acest lucru sunt numeroase. acestea sunt elegante, confortabile şi uşor de întreţinut, ba chiar pot fi găsite într-o gamă extrem de variată pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/espadrile

Espadrilele pot oferi un look casual, putând fi perfect asortate cu cele mai confortabile haine de vară: pantaloni scurţi, tricouri şi cămăşi lejere. Pentru că sunt extrem de confortabile şi permit picioarelor să respire, acestea vor preveni transpiraţia şi te vor ajuta să te simţi bine de-a lungul întregii zile. În acest fel, espadrilele devin perfecte şi pentru activităţi de vară, cum ar fi plaja, piscina sau o întâlnire cu prietenii la grătar. 

Totodată, aceşti pantofi sunt uşor de întreţinut, nu necesită produse speciale de întreţinere sau curăţare, iar materialele, culorile şi stilurile în care se regăsesc se pot potrivi oricăror preferinţe. 

Alege espadrile la modă 

Există numeroase modele de espadrile pe piaţă, acestea variind în funcţie de model, de culoare, de design sau materialul din care sunt realizate. 

În funcţie de stil sau design, poţi alege între espadrilele clasice, cele cu talpă plată, realizate din iută şi cu partea superioară din pânză, espadrilele cu modele sau imprimeuri interesante şi cele cu închidere cu şireturi sau cataramă. 

În ceea ce priveşte materialele din care sunt realizate, majoritatea espadrilelor sunt confecţionate din iută în partea de jos şi pânză în partea de sus, însă poţi găsi şi variante de espadrile cu talpă din cauciuc sau alte materiale. 

Gândeşte-te şi la ocazia cu care vei dori să porţi espadrilele, pentru că poţi alege inclusiv dintre modelele de espadrile cu un aspect mai rafinat, în culori neutre, cu detalii elegante. 

Oricare ar fi modelul ales, un lucru este sigur: vei beneficia de cel mai înalt confort atunci când alegi espadrilele potrivite. 

Cu ce poţi purta espadrilele în sezonul de vară?

Încălţăminte versatilă care poate fi combinată în mai multe moduri în sezonul de vară, espadrilele pot completa cu succes ţinute casual, outfituri de vară elegantă, ţinute de plajă sau ţinute în stil boho, marinăresc sau urban. 

Pentru o ţinută casual perfectă, poţi combina espadrilele cu pantaloni chino sau blugi şi o cămaşă lejeră cu mâneci scurte sau un tricou pe care îl poţi alege din oferta de tricouri pentru bărbaţi pe MODIVO

Un outfit de vară elegant poate fi obţinut cu ajutorul unor pantaloni subţiri şi unei cămăşi în culori neutre sau pastelate, alături de care poţi purta o pereche de espadrile pentru un aspect elegant şi relaxat în acelaşi timp. 

În stil boho poţi asorta espadrilele cu pantaloni scurţi şi o cămaşă cu imprimeuri florale şi accesorii precum o pălărie de paie sau ochelari de soare, iar în stil urban poţi purta aceşti pantofi alături de pantaloni subţiri şi o cămaşă cu mâneci lungi rulate sau cu un tricou simplu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici