Patriarhia ajută cu aproape 100.000 de lei familiile victimelor şi sinistraţii din Galaţi

Patriarhia Română ajută cu câte 3.000 lei fiecare dintre familiile celor nouă persoane din judeţul Galaţi care şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor, oferind de asemenea 70.000 de lei familiilor din Cudalbi - comuna gălăţeană cel mai grav afectată de inundaţii, potrivit unui comunicat.

226 afișări
Imaginea articolului Patriarhia ajută cu aproape 100.000 de lei familiile victimelor şi sinistraţii din Galaţi

Patriarhia ajută cu aproape 100.000 de lei familiile victimelor şi sinistraţii din Galaţi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ajutoarele financiare, acordate la iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, vor fi distribuite prin intermediul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Patriarhia Română.

Totodată, Patriarhia Română îndeamnă centrele eparhiale, clerul şi credincioşii ortodocşi români din ţară şi străinătate să ajute familiile sinistrate în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi.

Banii pot fi depuşi în contul special pentru sinistraţi RO33RNCB0141032864090007, deschis la BCR GALAŢI de către Arhiepiscopia Dunării de Jos, mai precizează sursa citată.

În Galaţi, dar şi în ţară, au fost demarate mai multe campanii pentru strângerea de ajutoare destinate sinistraţilor în urma inundaţiilor din ultimele două zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici