Patriarhia dă 40.000 de lei sinistraţilor de la inundaţiile din Mehedinţi

Un ajutor financiar de 40.000 de lei va fi acordat, din fondul Filantropia al Patriarhiei Române, pentru ajutorarea familiilor sinistrate în urma inundaţiilor produse în septembrie în Mehedinţi, banii fiind destinaţi şi construirii unui dig de protecţie.

49 afișări
Imaginea articolului Patriarhia dă 40.000 de lei sinistraţilor de la inundaţiile din Mehedinţi

Patriarhia dă 40.000 de lei sinistraţilor de la inundaţiile din Mehedinţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"În urma inundaţiilor de la sfârşitul lunii septembrie 2014 care au provocat pagube materiale în municipiul Orşova şi localitatea Eşalniţa din judeţul Mehedinţi, la solicitarea Preasfinţitului Părinte Episcop Nicodim al Severinului şi Strehaiei, Permanenţa Consiliului Naţional Bisericesc a aprobat acordarea unui ajutor financiar de 40.000 lei din fondul Filantropia al Patriarhiei Române", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Patriarhia Română.

Potrivit sursei citate, banii vor fi utilizaţi pentru ajutorarea familiilor sinistrate din localităţile respective, pentru construirea unui dig de protejare împotriva inundaţiilor la mănăstirea Vodiţa şi pentru refacerea bisericii Naşterea Maicii Domnului din Orşova, afectată parţial de revărsarea apelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici