Patriarhia Română îi îndeamnă pe români să aibă încredere în doctori. Bănescu: „Este copleşitor ce se întâmplă”

  • Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, îi îndeamnă pe români să asculte exclusiv sfaturile medicilor.
  • „Este copleşitor ce se întâmplă pe fondul unui larg scepticism devenit letal şi hrănit de un absurd conspiraţionism”, a spus Bănescu.
1429 afișări
Imaginea articolului Patriarhia Română îi îndeamnă pe români să aibă încredere în doctori. Bănescu: „Este copleşitor ce se întâmplă”

„Am văzut cu toţii cumplitele imagini de la morgile unor spitale din Bucureşti. Este copleştior ce se întâmplă pe fondul uui larg scepticism devenit letal şi hrănit de un absurd conspiraţionism. (...) În plină, agresivă pandemie, în contextul în care secţiile ATI ale spitalelor din întreaga ţară sunt total excedate de bolnavi care agonizează, iar morgile sunt arhipline, datoria raţională şi urgentă a fiecăruia dintre noi, fie şi în ultimul ceas, este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor, cărora le datorăm deplină încredere şi recunoştinţă”, a transmis Vasile Bănescu.

Îndemnul Patriarhiei Române vine în contextul în care România a înregistrat, marţi, cifre record de îmbolnăviri cu COVID, respectiv 18.863 de cazuri noi, cât şi de decese raportate la persoane infectate, respectiv 574.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici