Patru bărbaţi au fost prinşi încercând să vândă peste 7.000 de pastile de ecstasy

Patru bărbaţi sunt cercetaţi în stare de arest pentru trafic de droguri de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), după ce au fost prinşi când încercau să vândă 7.200 de pastile de ecstasy, cu 14.400 de euro.

187 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi au fost prinşi încercând să vândă peste 7.000 de pastile de ecstasy

Patru bărbaţi au fost prinşi încercând să vândă peste 7.000 de pastile de ecstasy (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Nicolae Niculae, de 29 de ani, Gheorghe Niculae, de 27 de ani, Daniel Liţă, de 20 de ani şi Stelian Duţă, de 43 de ani, sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat de joi al DIICOT.

Potrivit procurorilor, cei patru sunt parte a unei reţele de traficanţi care acţiona în judeţele Argeş, Vâlcea şi Arad.

Cercetările în acest caz au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici