Patru bărbaţi, cercetaţi pentru şantaj şi înşelăciune în urma unor lucrări la imobile din Capitală

Patru bărbaţi sunt cercetaţi în libertate pentru şantaj şi înşelăciune, fiind acuzaţi că, după finalizarea unor reparaţii la imobile din Capitală, au cerut şi obţinut de la beneficiari, prin ameninţări şi violenţă, sume de bani mai mari decât cele convenite iniţial, potrivit Poliţiei Capitalei.

164 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi, cercetaţi pentru şantaj şi înşelăciune în urma unor lucrări la imobile din Capitală

Patru bărbaţi, cercetaţi pentru şantaj şi înşelăciune în urma unor lucrări la imobile din Capitală (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

Suspecţii ar fi contractat, în perioada februarie - iunie 2013, mai multe lucrări de construcţie şi reparaţie a acoperişului caselor părţilor vătămate sau de schimbare a burlanelor şi jgheaburilor, stabilind un cost iniţial, după care, prin ameninţări sau acte de violenţă, ar fi solicitat şi primit sume de bani mai mari pentru lucrările prestată, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 5, coordonaţi de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au constatat că suspecţii, prin acest mod de operare, ar fi reuşit să provoace un prejudiciu de peste 100.000 de lei, mai precizează Poliţia Capitalei.

Cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani, au fost reţinuţi, luni, în urma unor percheziţii făcute la sediile unor societăţi comerciale din Bucureşti.

Ei au fost prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, însă aceasta a fost respinsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici