Video Patru bucureşteni arestaţi pentru trafic de heroină în Capitală şi judeţul Ilfov

Patru bucureşteni au fost reţinuţi de poliţiştii de la combaterea crimei organizate şi, ulterior, arestaţi preventiv pentru trafic de heroină în Capitală şi judeţul Ilfov.

722 afișări

În perioada iunie-iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, au monitorizat şi destructurat o reţea ce distribuia heroină în Bucureşti şi judeţul Ilfov, formată din cei patru suspecţi, se arată într-un comunuicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Suspecţii au fost identificaţi drept Suraj M. (32 de ani), Sorin I (45 de ani), Dumitra B. (48 de ani) şi Carmen B. (27 de ani, toţi din Bucureşti.

În 20 iulie, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei, poliţiştii au făcut trei descinderi la locuinţele suspecţilor, de unde au confiscat aproximativ 310 grame de heroină, ce urma să fie vândută. De asemenea, au fost confiscaţi 39.300 de lei, bani proveniţi din vânzarea de droguri şi un cântar electronic folosit la porţionarea drogurilor.

Suspecţii au fost reţinuţi de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, apoi instanţa a dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici