Video Patru persoane, arestate pentru că au obligat minore să se prostitueze

Patru persoane din Teleorman au fost arestate pentru că au obligat două minore să se prostitueze, la locuinţa lor fiind găsite şi bunuri provenite din zona parcurilor petroliere.

1112 afișări

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Teleorman, au organizat o acţiune care a avut drept scop destructurarea unui grup infracţional format din P. M. de 49 ani, P. A. de 45 ani, P. A., de 22 ani şi P.S. de 17 ani, toţi din Cosmeşti, judeţul Teleorman.

Aceştia sunt suspectaţi că, în a doua parte a anului 2010, au obligat două minore, prin ameninţare şi acte de violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi contra unor sume de bani care erau însuşite de suspecţi.

În baza autorizaţiilor emise de magistraţi, în dimineaţa de 16 iunie, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul celor patru suspecţi, unde au fost găsiţi atât membrii grupului infracţional, cât şi minorele.

Totodată, au fost găsite o serie de bunuri care proveneau din furturi din zona parcurilor petroliere, acestea fiind confiscate.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de minori, iar ulterior instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici