Patru persoane au ajuns la spital, în urma unei altercaţii pe o stradă din Braşov

Patru persoane au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei altercaţii care a avut loc într-o parcare din municipiul Braşov şi în care au fost implicate cel puţin zece persoane. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1233 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au ajuns la spital, în urma unei altercaţii pe o stradă din Braşov

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unei altercaţii pe o stradă din Braşov

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov, Gabriela Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că altercatia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.40.

"Am fost sesizati cu privire la faptul că, în parcarea de pe strada Mihail Kogălniceanu, în apropierea imobilului cu numărul 5, are loc o altercaţie între mai multe persoane. Patru persoane găsite la faţa locului au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie, iar ulterior aici s-au mai prezentat înca şase persoane care au relatat că au fost implicate în altercaţie. Dintre cele 10 persoane, patru au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital", a declarat Gabriela Dinu.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată de la ce a pornit scandalul.

Mai multe persoane sunt audiate la această oră.

Surse susţin că victimele ar fi fost lovite cu pumnii şi picioarele de către agresori.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici