Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, în Argeş

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma impactului frontal dintre un microbuz şi o maşină, în zona localităţii Şerboieni, comuna Buzoieşti, din Argeş.

91 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, în Argeş

Patru persoane au fost rănite după impactul dintre un microbuz şi un autoturism, în Argeş

Potrivit ISU Argeş, accidentul rutier s-a produs în zona localităţii Şerboieni, între un autoturism şi un microbuz în care se aflau opt persoane.

Trei persoane din microbuz şi şoferul autoturismului au avut nevoie de îngrijiri medicale, arată sursa citată.

Poliţiştii rutieri din Argeş sunt la faţa locului şi cercetează cauzele accidentului rutier, primele informaţii fiind că impactul a fost frontal între cele două vehicule.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici