Patru persoane, între care doi copii, rănite după un accident pe DN 14, în judeţul Sibiu

Patru persoane, între care doi copii de 5 luni, respectiv 5 ani, au ajuns la spital, sâmbătă, rănite după un accident pe DN 14, la ieşirea din localitatea Agârbiciu, judeţul Sibiu.

141 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, între care doi copii, rănite după un accident pe DN 14, în judeţul Sibiu

Patru persoane, între care doi copii, rănite după un accident pe DN 14, în judeţul Sibiu

Poliţiştii rutieri intervin la un accident de circulaţie produs pe DN 14, la ieşirea din localitatea Agârbiciu spre Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Vâlcea, a intrat în coliziune cu un tractor care circula în faţa sa, condus de către un localnic în vârstă de 51 de ani, după ce şoferul tractorului a virat la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu”, spun reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Două femei, în vârstă de 38, respectiv 81 de ani şi doi copii, între care unul în vârstă de 5 luni şi altul în vârstă de 5 ani, pasageri în autoturism, au fost ajuns la spital.

În zonă se circulă îngreunat.

Echipajele de salvare spun că femeia de 81 de ani a suferit o luxaţie de umăr, cea de 38 de ani a suferit un traumatism toracic. Copilul de 5 luni are un traumatism cranio-cerebral după ce a căzut din scoica, iar cel de 5 ani nu acuză dureri, dar a fost dus cu mama la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici