Patru persoane rănite pe DN 15, în Mureş, după un accident între o maşină şi un TIR

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident care a avut loc pe DN 15, între localităţile Deda şi Pietriş, judeţul Mureş. Impactul a fost între o maşină şi un TIR.

107 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite pe DN 15, în Mureş, după un accident între o maşină şi un TIR

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 15, în localitatea Pietriş, judeţul Mureş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

În urma impactului au rezultat patru victime.

Potrivit ISU Mureş, cele patru victime au fost preluate imediat de către echipajele medicale prezente la faţă locului. În urma evaluării medicale un bărbat 24 ani este în stare gravă, două tinere de 20 şi 23 ani au suferit leziuni minore de cod galben, iar şoferul autocamionului este rănit, dar fără a-i fi pusă în pericol viaţa.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici